Edgar Montellà, gran triomfador a Sant Feliu de Codines

A més de vèncer totes les pujades disputades, va rebaixar el millor registre de la prova en més d’1’’5

Edgar Montellà, pilot de l'ACA.
Edgar Montellà, pilot de l'ACA.

El pilot de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), Edgar Montellà, va ser el gran triomfador de la 48ª Pujada a Sant Feliu de Codines, penúltima prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat. Montellà va protagonitzar una genial actuació en la qual, a més de vèncer en totes les pujades disputades, va rebaixar el millor registre de la prova en més d’1’’5.

Montellà assegura que la carrera que va fer va ser “de 10”, a més, afegeix que “des del 2017 no disputava la pujada de Sant Feliu i ha sortit gairebé millor del que esperàvem”. A la segona pujada d’entrenaments, el pilot de l’ACA es va quedar a una dècima del rècord. “Sense dubte un dia per recordar” ha afirmat. -en el podi absolut va estar flanquejat per Jordi Gaig i Antoni Arrufat Boté. Mentre que en el lliurament de premis als millors CM va estar amb Arrufat i a Eduard Carbonell.

En la categoria Turismes, Gerard de la Casa va tornar a un escenari en el qual és doble vencedor. En aquesta ocasió, en ple període d’adaptació al Ford, va haver de cedir davant la potència dels Porsche del pilot català, resident a Andorra, Jordi Gaig i de Joan Salvans. “El cotxe va perfecte, nosaltres no tant. És clar que ens anem acostant als cronos que fèiem amb les anteriors mecàniques, però no arribem a igualar-los”, explicava de la Casa.

La representació andorrana a la prova de l’Escuderia del Vall del Tenes va competir en la categoria CM. Van tenir alguna opció de podi, però al final van haver de conformar-se amb situar-se al Top6. El debutant, Joan Gil, es va mostrar molt ràpid des de l’inici, però va acabar en quarta posició. A un segon escàs es va situar Marc Solsona, que no estava satisfet amb la seva actuació.

Etiquetes

Comentaris

Trending