Edgar Montella es queda amb la mel als llavis a la Pujada a Guia de Isora

El pilot de l’ACA es queda a tot just 52 mil·lèsimes del podi en la prova celebrada a Tenerife i marcada per les altes temperatures

Montellà, en una de les curses.
Montellà, en una de les curses. Fotoesport

El pilot de l’ACA Esport Edgar Montellà es va tornar a quedar amb la mel als llavis en la seva participació a la 12a Pujada a Guia de Isora. En la cursa, prova vàlida pel Campionat d’Espanya de Muntanya 2021, va acabar en quarta posició. Es va quedar molt a prop de pujar al podi, a tot just 52 mil·lèsimes.

La prova s’ha disputat el passat cap de setmana a Tenerife i ha estat marcada per unes elevades temperatures. El corredor del programa de Joves Pilots de l’ACA va estar molt a prop de situar-se entre els tres millors de la cursa. S’havien de fet res pujades, però només comptaven els dos millors temps i això, al final, no va beneficiar Montellà.

La classificació final va acabar encapçalada pel local Javier Alfonso González, seguit per Garikoitz Flores i Mario Asensjo. A 52 mil·lèsimes d’aquest va arribar el pilot de l’ACA, que va quedar també a 4’’558 del guanyador.

“Sense cap dubte 52 mil·lèsimes en més de 10 quilòmetres de competició és pràcticament inapreciable”, ha lamentat Montellà que confia que en pròximes curses pugui tenir més fortuna. “Només cal esperar que algun dia la sort canviï i aquestes mil·lèsimes que ara m’allunyen de posicions de podi siguin a favor meu”, ha indicat. Malgrat la decepció, el pilot ha apuntat que “estic content amb els meus temps; un ritme semblant als dels rivals”.