Eder Sarabia vol tenir tothom endollat perquè “ens queden coses importants a fer”

El tècnic de l’FC Andorra vol segellar la permanència aquest dissabte contra la Ponferradina i assegura als seus jugadors que en les sis setmanes que resten “no regalaré res a ningú”

Eder Sarabia abans del partit contra l'Osca
Eder Sarabia abans del partit contra l'Osca FC Andorra

La victòria contra l’Osca ha alimentat encara més la il·lusió de la plantilla de l’FC Andorra que en les sis jornades que resten somia en arribar al play-off d’ascens a Primera Divisió. L’equip es troba novè amb 48 punts a set de la sisena plaça que ocupa l’Albacete. El primer objectiu és poder segellar la permanència dissabte al Toralín contra la Ponferradina.

Els tricolors continuen en un gran estat de forma amb set jornades consecutives sense perdre, una situació que provoca que el tram final de la temporada s’encari amb moltes ganes. El tècnic, Eder Sarabia, és conscient que “els detalls dels partits cada vegada els manegem millor”. Resten sis jornades i remarca el gran estat de forma de la plantilla que fa que “tots els jugadors estiguin per jugar”. Aquest dilluns tenen el dia lliure, però “demà necessito que entrenin com a tigres”. Ha enviat un missatge clar a la plantilla “encara podem fer coses importants i no regalaré res a ningú”. En aquest sentit, posa en relleu que contra l’Osca van ser titulars Jandro i Lizoain i “l’equip no se’n ressent”.

Celebra l’ambient il·lusionant que es respira al vestidor, un aspecte, diu, “s’ha de saber gestionar i ens ha de servir per ser millors. Dissabte visiten el camp de la Ponferradina, equip que es troba en posicions de desens empatat amb el Màlaga, partit que ha de servir per segellar la permanència i, per a Sarabia serà “una prova de maduresa per demostrar el què som”.

Finalment, s’ha tornat a referir a les tres porteries consecutives que porten. Manifesta que “no són mèrit del porter sinó de la defensa”. Ha elogiat el treball defensiu del seu equip i assenyala que s’està madurant individualment i col·lectivament.

Comentaris

Trending