Dues pròrrogues i una sorpresa als quarts de final de la Copa Constitució

Inter d’Escaldes i Engordany han necessitat el temps extra per classificar-se i unir-se a semifinals a l’Atlètic i l’Extremenya, únic equip de la Lliga Unida que sobreviu

Comentaris

L'Extremenya ha donat la sorpresa en el duel davant el Carroi.
L'Extremenya ha donat la sorpresa en el duel davant el Carroi. FAF

La Copa és la competició del KO i acostuma a garantir duels de gran emoció. I així ha estat en els quarts de final. Dos dels quatre partits s’han resolt a la pròrroga i en els altres dos la igualtat ha estat màxima fins al xiulet final. I, a més, hi ha hagut sorpresa, amb la classificació de l’Extremenya, de la Lliga Unida, per semifinals. Allà també hi seran l’Inter i l’Atlètic d’Escaldes -per cert, amb derbi parroquial- i l’Engordany.

Un dels partits més atractius de la jornada era un nou enfrontament entre Inter i FC Santa Coloma. I, novament, l’equilibri de forces ha presidit el duel. De fet, s’ha necessitat temps extra per resoldre qui superava la ronda. I no ha estat fins al minut 119 que Artigas ha donat la classificació a l’actual campió de lliga.

El seu rival a semifinals serà l’Atlètic Escaldes, amb qui, cal recordar, també manté un aferrissat duel pel lideratge de la màxima categoria. En un dels duels més incerts, a priori, dels quarts, han aconseguit la classificació en superar (2-0) l’UE Santa Coloma -és a dir colíder contra tercer classificat-,. I cert, la igualtat ha presidit l’encontre, tot el que es pugui pensar amb el marcador final. Els escaldencs s’han avançat al primer temps gràcies a Cisteró però no ha estat fins al temps de descompte que han pogut sentenciar la classificació, amb un gol de Montano.

La sorpresa de la jornada matinal l’ha donat l’Extremenya, que ha deixat KO el seu rival de la Lliga Multisegur, el Carroi. Un gol de Marc Andrés al primer temps que han sabut defensar fins al final ha donat el passi a semifinals al tercer classificat a la Lliga Unida.

El rival de l’equip de segona divisió a semifinals serà l’Engordany, que també ha hagut de suar per eliminar un equip d’inferior categoria. La Penya Encarnada ha forçat la pròrroga però al temps extra les diana de Daikha i Lankar i un autogol de Maneiro han sentenciat.

La Copa Constitucio s’atura ara durant unes quantes setmanes. Les semifinals ja es disputaran a l’abril: Inter-Atlètic Extremenya-Engordany.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending