El duel de copa entre el Carroi i l’Atlètic Amèrica inaugurarà el nou camp de la FAF a la Massana

Dos partits dels vuitens de final de la Copa Constitució serviran per estrenar les instal•lacions i es disputaran la setmana vinent

Un instant del sorteig de la Copa Costitució.
Un instant del sorteig de la Copa Costitució. FAF

La Copa Constitució Protecvall serviran per inaugurar les noves instal·lacions de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) a la Massana. Dos dels partits dels vuitens de final es disputaran a aquest camp la setmana vinent. En concret, els duels entre el Carroi i l’Atlètic Amèrica i el Penya Encarnada-FC Ordino.

L’ens federatiu ha celebrat aquest dimecres el sorteig de la primera eliminatòria de la competició, els partits de la qual tindran lloc entre dimecres i dijous de la setmana vinent. I dos d’ells serviran per estrenar l’equipament impulsat per la FAF a la Massana. En concret, seran el Carroi l’Atlètic Amèrica els qui disputin el primer encontre al nou terreny de joc. El guanyador d’aquest duel s’enfrontaran a quarts de final contra l’Inter d’Escaldes, actual campió.

Així ho ha determinat el sorteig, que també ha deparat tres altres enfrontament. També es disputarà a la Massana, en aquest cas el dijous 18 de febrer, el partit entre l’FC Santa Coloma i l’FC Encamp. L’UE Engordany espera a quarts a l’equip que superi l’eliminatòria.

Els altres dos duels són, per un costat, el Penya Encarnada-FC Ordino, amb l’UE Sant Julià com a rival en la següent ronda; i l’UE Santa Coloma-Immobiliària CISA FS La Massana. El guanyador d’aquest partit tindrà l’Atlètic Escaldes com a rival a quarts.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending