Dosi d’energia de l’afició al MoraBanc Andorra abans de començar el curs a l’ACB

El club ha celebrat la festa de presentació del primer equip i els de la base a l’avinguda Meritxell on s’ha pogut veure la comunió que hi ha entre jugadors i afició

Foto de família del MoraBanc Andorra.
Foto de família del MoraBanc Andorra. BCA/Dani Catalán

Bany de masses el que s’ha donat aquest migdia el MoraBanc Andorra en la presentació del primer equip i també dels de la base davant l’afició que s’ha aplegat a l’avinguda Meritxell davant la seu central de l’entitat bancària que els patrocina. Els jugadors han estat ovacionats un per un i han demanat que el suport que els ha donat el públic es faci extensiu a tota la temporada. Un curs que comença d’aquí tot just una setmana a la pista del Bilbao Basket.

Els tricolors han celebrat, com cada inici de curs, la festa de presentació tant del primer equip com de la base. Un acte que ha servit per veure la comunió que hi ha entre jugadors i afició. El cantautor Rokyo, que tot just ahir tocava a Vic en el marc de la semifinal el concurs Sona9, ha estat l’encarregat d’aixecar al teló amb cinc cançons que feien engrescar el públic que, a poc a poc, s’acostava a la part baixa de l’avinguda Meritxell. Entre els temes que ha tocat hi havia el conegut ‘Un dia de partit’ i també ha recordat la famosa frase de la Copa del Rei a Vitòria contra el Real Madrid, ‘Era campo atrás’.

Un moment de l'actuació de Rokyo
Un moment de l'actuació de Rokyo

Els equips de la base han estat els primers que s’han presentat i un per un anaven desfilant per l’escenari que s’ha muntat davant la seu central de MoraBanc, principal patrocinador del club. Després ha estat el torn del grup d’animació, el Màgic Team que serà l’encarregat de fer aixecar els aficionats en els partits de la Bombonera.

El grup d'animació del MoraBanc Andorra, Màgic Team
El grup d'animació del MoraBanc Andorra, Màgic Team

Arribava el moment de presentar el cos tècnic i els jugadors del primer equip. Un dels que l’any passat era jugador i ha passat a formar part de l’staff és Thomas Schreiner que ha manifestat “il·lusió davant d’aquest nou repte”. Per la seva part, l’entrenador Natxo Lezkano amb català gairebé perfecte exposava al públic que “sabem que aquesta temporada estem amb els grans i tenim un repte important”. Ha donat gràcies a l’afició perquè “amb vosaltres aconseguirem els objectius”. El darrer en pujar a l’escenari ha estat el capità, Nacho Llovet, qui també ha agraït el suport dels aficionats.

LES LESIONS AFECTEN LA PREPARACIÓ

Tot just queda una setmana perquè el MoraBanc Andorra jugui el primer partit de la Lliga Endesa. Serà a la pista del Bilbao Basket i el president, Gorka Aixàs, ha expressat que “és important un dia com el d’avui perquè el públic ens doni una dosi d’energia important”. Sobre algunes de les mancances que encara té l’equip, ha posat en relleu que “les lesions no ens han deixat treballar com havíem planificat, però és el que toca”. Afegeix que “ens ha faltat una setmana i anirem a Bilbao a competir”. Ha afegeit la importància que el Poliesportiu sigui un fortí aquesta temporada.

Serà un inici de calendari exigent amb tres partits en vuit dies i el pivot Felipe Dos Anjos, que fa pocs dies que va arribar de jugar el Mundial amb la selecció del Brasil, assenyalava que “veig l’equip bastant sòlid, malgrat les mancances que hi ha. Hem de matissar alguns aspectes en defensa, però estem bé”. Els jugadors han tancat la festa amb una foto de família i signat autògrafs.

Etiquetes

Comentaris

Trending