Dos positius més al MoraBanc Andorra obliguen a ajornar el partit contra l’Unicaja

S’han detectat en les proves PCR a les quals s’ha sotmès la plantilla aquest matí ja a Màlaga i se sumen als altres dos diagnosticats el divendres

Un instant d'un partit anterior del MoraBanc Andorra.
Un instant d'un partit anterior del MoraBanc Andorra.

El duel que el MoraBanc Andorra havia de disputar aquest vespre al Martín Calpena de Màlaga davant l’Unicaja s’ha ajornat després que, en les proves PCR a les quals s’ha sotmès a l’expedició tricolor s’hagin detectat dos nous positius per coronavirus, que se sumen als detectats divendres. Així doncs, el duel es disputarà més endavant, en una data que l’ACB confirmarà properament. Per tant, l’equip preveu tornar cap al Principat en les pròximes hores.

Ja divendres, el club havia comunicat la detecció de dos positius. Un era un jugador i l’altre un membre del cos tècnic. Tots dos havien quedat confinats al seu domicili seguint el protocol sanitari habitual. Com que la resta de membres de l’expedició havien donat negatiu, sí que van viatjar cap a la capital de la Costa del Sol.

Instant d'un partit del Morabanc amb públic a les graderies.

Relacionat

Positiu per coronavirus d’un jugador del MoraBanc i d’un membre del cos tècnic

Aquest matí, tots els membres de la plantilla s’han tornat a sotmetre a proves PCR. I dos d’ells han donat positiu. Davant aquesta situació, s’ha optat per ajornar el duel davant l’Unicaja, corresponent a la jornada 30 de la lliga ACB. La nova data del duel es comunicarà en breu, tot i que també caldrà estar atent a si es confirma un nou brot a l’equip -ja al novembre va patir un- i com afecta el calendari més immediat.

Etiquetes

Comentaris

Trending