Dos nedadors andorrans rebran una beca de la FINA

L’ajuda permetrà als esportistes desenvolupar un millor programa d’entrenaments de cara als Jocs Olímpics

Nàdia Tudó i Bernat Lomero
Nàdia Tudó i Bernat Lomero FAN

Bernat Lomero i Nàdia Tudó rebran una beca de la Federació Internacional de Natació, el màxim organisme em l’àmbit internacional d’aquest esport. El premi arriba després que la FINA hagi observat com els nadadors andorrans han millorat tècnicament i ara podran preparar els Jocs Olímpics amb un millor programa i en unes instal·lacions millors.​

Bernat Lomero rebrà l’ajuda per segona vegada i li permetrà facilitar una planificació d’entrenaments en un dels centres internacionals que disposa l’organisme. La temporada passada Lomero va estar als Estats Units i a Tailàndia, fet que li va permetre millorar les seves marques personals i apropar-se a l’objectiu de la mínima B per poder participar als Jocs Olímpics.

Per la seva part, Nàdia Tudó serà la primera vegada que rebi la beca de la FINA, i aquest cas servirà per desenvolupar un programa més acurat de preparació de cara al mateix objectiu que el del seu company: aconseguir la mínima B per als JJOO.

Aquesta ajuda arriba després que màxim organisme hagi observat com els nedadors del Principat estan desenvolupant un bon treball tècnic. A més, la FINA valora el treball que es realitza des de la Federació Andorrana de Natació per part del president, Joan Clotet.

Etiquetes

Comentaris

Trending