Dòria es queda a les portes de lluitar per les medalles

La palista andorrana ha quedat onzena en la semifinal d’eslàlom amb canoa als Jocs de Tòquio en un recorregut on dues penalitzacions han acabat sent definitives

Dòria ha quedat onzena en la semifiinal d'eslàlom amb canoa.
Dòria ha quedat onzena en la semifiinal d'eslàlom amb canoa.

Amb la mel als llavis. Així s’ha quedat Mònica Dòria en la semifinal d’eslàlom amb canoa als Jocs Olímpics de Tòquio. La palista andorrana ha fet l’onzena millor marca i, per tant, s’ha quedat a les portes d’accedir a la lluita de les medalles. El fet de tocar tres portes en la seva baixada li ha suposat uns segons de penalització que han estat definitius.

El canal de centre de piragüisme en eslàlom de Kasai estava aquest dijous especialment complicat, com evidencien les dificultats que han tingut la majoria de palistes. Dòria no ha estat una excepció. Durant el seu descens ha tocat tres portes i, per tant, al temps invertit se li han sumat sis segons de penalització. Al final, ha acabat fent una marca de 128’’32.

Tocava esperar, doncs, al que fessin la resta de participants. Calia que de les restants tres fessin un temps per sobre del de l’andorrana. Dues han fallat, però no la tercera. Per tant, Dòria ha acabat quedant en onzena posició. A les portes de la final.

D’aquesta forma, la palista andorrana conclou amb un regust de boca amarg la seva participació als Jocs de Tòquio, malgrat que és necessari remarcar que els resultats són molt meritoris. A aquesta onzena posició, s’ha de sumar la setzena assolida en la modalitat de caiac, on estava completant una gran semifinal fins que una errada en la porta 22 -es va passar i va perdre molt de temps per tirar enrere- va deixar-la sense opcions.

Qui sí que s’ha pogut ficar a la final ha estat una companya d’entrenaments de Dòria al canal olímpic del Segre. L’espanyola Nuria Vilarrula ha completat el recorregut amb un temps de 119’’99, marca que li ha permès ser vuitena.

La participació andorrana als Jocs Olímpics salta ara a l’atletisme. La matinada de divendres a dissabte, serà el torn de Pol Moya. L’atleta correra la prova dels 800 metres.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending