Doble decepció per a Mònica Doria

Mal paper de la palista andorrana tant a la prova de canoa com en la de caiac extrem dels campionats del món de Cracòvia

Doria, amb cara de decepció, un cop completat el recorregut.
Doria, amb cara de decepció, un cop completat el recorregut.

Els campionats del món de Cracòvia han deixat bon sabor de boca a Mònica Doria. El seu paper no ha estat el que s’esperava. Així, la palista andorrana no ha pogut passar a la final de la competició de canoa i en la de caiac extrem ha caigut en la primera eliminatòria, malgrat el bon paper ofert en les rondes prèvies de dissabte.

No ha estat un bon diumenge per Doria. Al matí, ha vist com a la prova de canoa ha quedat en tretzena posició de les semifinals. Fins a tres penalitzacions han esvaït qualsevol opció, com evidenciava la seva cara en finalitzar el recorregut. 111’’33 ha estat la seva marca 41 centèsimes més que la darrera classificada, l’australiana Noemie Fox.

Ja en la final, la prova ha estat per la britànica Mallory Franklin. En segona posició ha quedat la francesa Marorie Delassus i el podi l’ha completat Martina Satkova.

L’opció per treure’s l’espina arribava a la tarda, en la prova de caiac extrem. El bon paper efectuat als ‘trials’ de dissabte, amb el millor temps, feia concebre esperances. I per això la decepció ha estat més gran. I és que Doria no ha pogut superar ni la primera ronda eliminatòria. Ha quedat la darrera de les quatre competidores. La guanyadora de la prova ha estat Martina Wegman, seguida de Noemie Fox i de Viktoriia Us.

Etiquetes

Comentaris

Trending