Diego Pampín afirma estar “preparat” per assumir més protagonisme al lateral esquerre

A l’espera de l’arribada d’un reforç a la posició, que considera necessari, el jugador gallec referma que “sempre he entrenat per disputar tots els minuts possibles”

Pampín protegeix la pilota davant la pressió del jugador del Burgos Borja.
Pampín protegeix la pilota davant la pressió del jugador del Burgos Borja. FC Andorra

La malaurada lesió de Martí Vilà ha concedit encara més protagonisme a Diego Pampín. A l’espera de reforços és, ara mateix, l’únic lateral esquerre nat a la plantilla de l’FC Andorra. Un repte i també, una responsabilitat. El jugador gallec, però, deixa clar que es pot confiar en ell. “Estic preparat”, assegura. Tot i això, admet que serà necessari incorporar un jugador en la seva posició.

Al llarg de la primera volta, Martí Vilà i Pampín es van anar intercanviant participacions a la banda esquerra de la defensa tricolor. Ara, però, el gallec és l’única opció, tret de fer invents, que té Sarabia. Un paper, doncs, de més protagonisme. “Estic preparat, igual que quan estava bé Martí”, ha afirmat. Així, ha recordat que “llavors també entrenava per jugar tots els minuts possibles”.

Pampín assegura que “em veig bé per fer-ho”, però també sap que “el club portarà algú”. Serà el moment de "competir i d’intentar, entre els dos, fer millor l’equip”. Té clar que no li molestarà, ja que “és el normal al futbol professional”. I, a més, que és necessari. “És que pot passar qualsevol cosa. Ja fa uns dies vaig estar malalt. I també anirà bé per tenir qualitat als entrenaments”, explica.

El lateral gallec ha fet autocrítica després de la derrota contra el Burgos, que no ha dubtat a qualificar de “cop baix”, ja que “després d’una primera meitat molt bona, vam començar la segona sense pilota i en dues accions et remunten”. Deixa clar que “el pla de partit era el que va passar la primera meitat” i que, en canvi, després del descans, “vam deixar de fer les coses que ens anàvem bé, no sé si per voler mantenir el que encara no teníem”. Per això, avisa que “hem d’aprendre perquè no ens torni a passar”.

El pròxim partit per demostrar que s’aprèn la lliçó serà dilluns vinent, contra l’Albacete. Pampín coneix perfectament l’entrenador dels manxecs, Rubén Alves. “Està fent un gran treball i són a la zona on ens agradaria estar a nosaltres”, ha comentat. Toca, doncs, “intentar fer un bon partit” sent conscients que “tindrem la pilota i buscarem la iniciativa, però ells voldran robar i fer mal i tenen plantilla per fer-ho”.  

Comentaris

Trending