Diagne renova per una temporada amb el MoraBanc

El club tricolor confia en el pivot senegalès al qual les lesions han deixat pràcticament inèdit aquesta temporada, amb només un partit disputat a l’Eurocup

Gorka Aixàs saluda Diagne per tancar la seva renovació.
Gorka Aixàs saluda Diagne per tancar la seva renovació. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc continua confiant en Moussa Diagne. El club tricolor i el pivot senegalès han arribat a un acord per renovar per una temporada més la seva relació. L’entitat aposta pel jugador, malgrat que aquesta campanya ha tingut molt poca presència en l’equip per culpa de les lesions. En aquest sentit, el general manager, Francesc Solana, ha volgut remarcar la motivació del mateix Diagne així com l’estima que desperta entre els aficionats.

Diagne complirà d’aquesta forma la seva cinquena temporada a les files tricolors. Va arribar a Andorra l’estiu del 2017, cedit pel Barcelona. Aquella primera campanya ja va ser molt bona, fet que va provocar que el 2018 signés per dos anys ja com a jugador de ple dret del MoraBanc. Des del primer moment, s’ha convertit en una peça clau de l’equip.

Ho havia de ser, també, aquesta temporada. Les lesions, però, no li han deixat. L’han torturat, per dir-ho de forma suau. El senegalès tot just ha pogut disputar un partit de l’Eurocupa (poc menys de deu minuts) i en l’ACB ha estat inèdit.

Malgrat aquesta situació, el club manté la plena confiança en el pivot, com ha destacat Solana. “Parlem d’un jugador molt valorat i estimat pels nostres aficionats que ha passat els darrers temps per moments difícils amb les lesions”, ha indicat. A més, ha apuntat que “la recuperació del Moussa va per molt bon camí i per nosaltres és il·lusionant que hagi volgut seguir aquí una temporada més”.

Etiquetes

Comentaris

Trending