Diagne, operat amb èxit d’una hèrnia discal

Segons ha informat el MoraBanc Andorra, el jugador es troba bé tot i que no s’ha indicat un temps estimat de recuperació i, per tant, quan podria tornar a vestir-se de curt

Moussa Diagne.
Moussa Diagne. ARXIU

El pivot del MoraBanc Andorra Moussa Diagne ha passat aquest dijous per quiròfan per ser operat de l’hèrnia discal que se li va diagnosticar fa uns dies. Segons fonts del club tricolor, la intervenció s’ha desenvolupat de forma correcta i, de fet, el jugador ja es troba en recuperació esperant l’alta hospitalària per poder tornar al Principat. El que no ha transcendit és el temps de baixa que li espera al senegalès, tot i que es confia que pugui tornar abans del final de temporada.

Per a Diagne les lesions s’han convertit en tot un calvari. Des del passat novembre, quan va disputar el partit de l’Eurocup contra el Telenet Giant d’Ambers, no ha pogut tornar a vestir-se de curt. Les molèsties físiques que patia li van impedir. Ara fa unes setmanes, se li va diagnosticar l’hèrnia discal.

Moussa Diagne es disposa a fer una esmaixada.

Relacionat

Diagne haurà de passar pel quiròfan

El pivot ha estat intervingut per corregir el problema a l’hospital de Barcelona. El responsable de l’operació ha estat el doctor Enric Cáceres, de la unitat de Columna Vertebral de l’Institut Català de Traumatologia. Segons s’ha informat des del MoraBanc, “ha estat tot un èxit”. Així, el jugador “es troba bé a l’espera de rebre l’alta mèdica per tornar al Principat”.

El que s’ha indicat és quant de temps tornarà Diagne a tornar a jugar. Tot i això, es confia que ho pugui fer abans que finalitzi la temporada.

Etiquetes

Comentaris

Trending