Decepció per Verdú al segon gegant de Kranjska Gora

L’andorrà no ha pogut completar la primera màniga de la prova, després del bon paper de dissabte; mentre que en esquí de fons, Carola Vila ha estat tretzena als 15 quilòmetres de Sappada

Joan Verdú, durant la prova.
Joan Verdú, durant la prova. Stanko Gruden

Joan Verdú no ha pogut repetir el bon paper de dissabte al segon gegant del cap de setmana a l’estació eslovena de Kranjska Gora. L’andorrà ha caigut en la primera màniga i no ha pogut, per tant, completar la prova. Pel que fa a la Copa d’Europa d’esquí de fons de Sappada, a Itàlia, Carola Vila ha estat tretzena als 15 quilòmetres mass start.

Verdú ha saltat a la pista amb la moral alta després de l’històric resultat assolit dissabte, una dissetena posició. Estava realitzant una molt bona mànega situant-se en temps per quedar entre els set primers. Ha arriscat, però, i això ha provocat que fes un interior i que no pogués acabar el descens. Per tant, ha quedat fora de la prova.

L’equip torna ara a Andorra on a partir d’aquest dilluns es disputen les finals de la Copa d’Europa a Soldeu. La data marcada és dimarts.

Resultats d’esquí de fons

En aquesta modalitat, aquest diumenge ha continuat la Copa d’Europa a Sappada. Carola Vila ha acabat en tretzena posició dels 10 quilòmetres mass start. L’andorrana ha completat el recorregut en un temps de 26’23’’3, a 45’’8 de la guanyadora, que ha estat la nord-americana Alayna Sonnesyn. Això permet Vila sumar 20 punts a la general.

En categoria U20 Gina del Rio, també en 10 quilòmetres, ha acabat catorzena. Ha acabat amb 27’34’’2, a 1’09’’4 de la guanyadora, la francesa Julia Pierrel. Per la seva banda, Quim Grioche ha estt 38è a la prova masculina dels 15 quilòmetres.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending