Decepció per a Roger Puig a l’eslàlom de Veysonnaz

L’esquiador ha caigut en la segona màniga, en la qual defensava la segona posició provisional assolida en el descens inicial

Roger Puig, en una cursa anterior.
Roger Puig, en una cursa anterior. FAE

Roger Puig ha vist trencada la seva bona ratxa de resultats a Veysonnaz (Suïssa). L’esquiador no ha pogut finalitzar el primer eslàlom previst aquesta cap de setmana a l’estació helvètica. L’andorrà s’ha sortit a la segona màniga, fet que li ha deixat sense opcions.

En la primera baixada, Puig havia aconseguit un bon resultat. Era segon, amb un bon marge de temps enfront dels seus rivals. En la segona, però, tot s’ha espatllat. S’ha sortit a meitat del descens, que estava completant amb un ritme bo, i ha quedat fora de la cursa.

No hi haurà gaire temps per a lamentacions. Ni tampoc caldrà esperar gaire per refer-se. Aquest mateix diumenge se celebrarà un segon eslàlom. L’oportunitat perfecta, doncs, per treure’s el mal gust de boca.

Pendents de Pequín

Un diumenge que, però, a nivell de l’esquí andorrà té una cita clau als Jocs de Pequín. Joan Verdú entrarà de nou en acció, en aquest cas en la prova del gegant. Aquesta començarà a un quart de quatre de la matinada, hora del Principat.

Aquest dissabte, Cande Moreno també ha tingut activitat als Jocs d’hivern. No pas competició oficial; només entrenaments , per preparar el descens de dimarts. L’esquiadora ha marcat el 35è temps amb 1’37’’44. El millor cronòmetre ha estat per a la suïssa Priska Nufer, amb 1’33’’47.

Etiquetes

Comentaris

Trending