El debut de l’FC Andorra a Segona ja té data i hora: 15 d’agost, a dos quarts de sis de la tarda

LaLiga ha donat a conèixer la distribució dels partits de les tres primeres jornades; en la segona, els tricolors visitaran l’Sporting (dia 20, 17.30 h.) i, en la tercera, el camp del Las Palmas (29, 22.00 h.)

Jugadors de l'Oviedo celebren un gol la passada temporada.
Jugadors de l'Oviedo celebren un gol la passada temporada. LALIGA

L’FC Andorra ja té dia i data per al seu debut a Segona (o la Lliga SmartBank si se segueix el nom del patrocinador). Els tricolors hauran d’esperar fins al darrer dia de la primera jornada, el 15 d’agost, per disputar el duel contra l’Oviedo, al Carlos Tartiere. LaLiga també ha donat a conèixer els horaris dels altres dos duels previstos per a l’agost, als camps de l’Sporting i de Las Palmas.

L’ens que organitza les dues màximes categories del futbol espanyol ha fet públic com distribuirà els partits de les tres primeres jornades del campionat. L’Andorra ja sabia que el primer desplaçament -en fa tres de consecutius per donar més marge de temps per a les obres d’adaptació de l’Estadi Nacional- li tocava a Oviedo. Ara, ja sap també quan és la cita. Dilluns 15 d’agost -dia de l’Assumpció i, per tant, festiu tant a Espanya com al Principat-, a parir de dos quarts de sis de la tarda.

Serà una setmana amb dos partits. El segon arribarà dissabte 20. En aquest cas, al camp de l’Sporting. També, a dos quarts de sis de la tarda. Per últim, l’Andorra tancarà el mes viatjant a Las Palmas. Aquest duel tornarà a caure en dilluns. En aquest cas, el dia 29, a les deu de la nit.

Per ara, només s’han avançat els horaris de les tres primeres jornades. Per a la quarta, encara caldrà esperar. Serà, cal recordar, la del debut de l’Andorra com a local. Llavors, haurien d’estar enllestides les reformes que cal fer al Nacional, canvi de gespa inclòs.

Comentaris

Trending