Czerapowicz torna al Morabanc Andorra

Va defensar la samarreta tricolor la temporada 2016-2017 i en les darreres temporades presenta una mitjana de 20 minuts, 6,9 punts i 3,5 rebots

Chris Czerapowicz en la seva primera etapa com a jugador tricolor.
Chris Czerapowicz en la seva primera etapa com a jugador tricolor.

El Morabanc Andorra ha anunciat el seu sisè fitxatge per aquesta temporada: Chris Czerapowicz. Es tracta d'un vell conegut de l'afició tricolor i és que va defensar els colors de l'equip andorrà la temporada 2016-2017. A l'ACB ha disputat 102 partits amb 20 minuts, 6,9 punts i 3,5 rebots de mitjana.

Chris Czerapowicz, de 30 anys i 2,01 metres, torna al Morabanc Andorra i es converteix en el sisè fitxatge tricolor de cara a la pròxima temporada. En aquest sentit, el director esportiu, Francesc Solana ha assegurat que "es tracta d'un jugador que hem tingut gairebé cada temporada a l'agenda des que va marxar perquè ens agrada molt per la seva polivalència al 3 i al 4, capacitat de treball, tir exterior i lectura del joc".

L'internacional suec, que firma per dos anys, va jugar a l'entitat tricolor la temporada 2016-2017. A la Lliga Endesa ha disputat 102 partits amb 20 minuts, 6,9 punts i 3,5 rebots de mitjana. En els tres últims exercicis ha defensat la samarreta del Monbús Obradoiro i Múrcia. "Ens dona molta solidesa en una posició que sempre és clau al bàsquet modern", ha conclòs Solana per ressaltar la qualitat del fitxatge.

Comentaris (1)

Trending