La cursa popular aplega uns 3.000 corredors

La iniciativa coincideix amb el Dia de l’Esport per a Tothom i té com a objectiu conscienciar la ciutadania de la necessitat d’apostar per hàbits saludables

Participants en la cursa.
Participants en la cursa. COMÚ ANDORRA LA VELLA

La cursa popular, emmarcada en el Dia de l’Esport per a Tothom, ha tornat a omplir els carrers de corredors. Organitzada pel centre comercial Illa Carlemany, la cita arribava enguany a la seva dotzena edició. El recorregut, entre l’establiment escaldenc i el parc central d’Andorra la Vella ha aplegat unes 3.000 persones de totes les edats.

La cita i la jornada volen fomentar la pràctica de l’esport entre la ciutadania. I, especialment, que s’aposti per hàbits de vida saludable. Hi havia tres recorreguts, dels més senzills per a tots els públics al més exigent. En tot cas, més que mai, l’important era participar.

El recorregut entre el centre comercial i el parc central s’ha omplert de corredors, molts d’ells famílies, a qui no ha espantat un temps relativament insegur, amb amenaça de pluja. Entre ells també hi eren membres de l’executiu, com ara la ministra de Cultura i Esports en funcions, Sílvia Riva, que ha fet una valoració positiva de la participació assolida. També s’ha vestit de curs el cap de Govern electe Xavier Espot, 24 hores abans de prendre possessió del càrrec.

ELS GUANYADORS

Pel que fa a la part esportiva, els triomfadors de la prova han estat Nahuel Carabaña en categoria masculina i Aina Cinca, en la femenina. El podi entre els homes el completen Pol Moya i Ivan da Costa. I entre les dones, Noah Borrego i Cristina Pres.

Cursa popular

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending