La cursa de la Dona torna després de la pandèmia obrint la participació als homes

La prova tindrà lloc el 19 de juny i els diners que es recaptin amb les inscripcions als dos recorreguts (2,5 i 5 quilòmetres) es destinaran a Assandca

El cartell de la cursa d'aquest any.
El cartell de la cursa d'aquest any.

Torna la cursa de la Dona. Després de dos anys en els quals la pandèmia ha impedit la seva celebració, l’acte es recupera el 19 de juny. Hi haurà dos recorreguts, de cinc i 2,5 quilòmetres. Els diners que es recaptin aniran a favor d’Assandca i, especialment, per a la lluita contra el càncer de mama.

La cursa ha estat aturada dos anys, per culpa de la crisi sanitària. Enguany, amb la situació epidemiològica controlada, es tornarà a celebrar el 19 de juny, amb sortida i arribada al centre comercial Illa Carlemany. Enguany, a més, s’obre als homes i, fins i tot, hi haurà una prova en parella, amb un membre de cada sexe.

Per a Mònica Codina, presidenta de l’Associació de Dones d’Andorra, “el lema Imparables d’aquest any és un clam en favor de la lluita incansable contra el càncer de mama, de reconeixement de la força, energia i tenacitat de les dones, i de la unió i sororitat per fer front a les adversitats”. Justament, el que es recapti amb les inscripcions es destinarà a Assandca.

Comentaris

Trending