La Covid ajorna l'Espanyol B- FC Andorra i el debut d'Eder Sarabia

L'equip tricolor ja va patir aquesta circumstància el mes de novembre i ara la Federació Espanyola haura de fixar una nova data

Una jugada de l'Andorra-Espanyol B de la primera volta.
Una jugada de l'Andorra-Espanyol B de la primera volta. FC Andorra

El partit entre l'Espanyol B i l'FC Andorra que s'havia de disputar aquest diumenge al migdia a la ciutat esportiva Dani Jarque de Sant Adrià del Besòs ha estat ajornat per diversos casos de coronavirus a l'equip local. Havia de ser el debut del nou tècnic Eder Sarabia a la banqueta tricolor després d'agafar el relleu de Nacho Castro.

La pandèmia continua condicionant el calendari de les competicions esportives que estan en marxa. És el cas del subgrup de la segona divisió on milita l'FC Andorra. El mes de novembre ja es van ajornar dos partits per positius a l'equip tricolor contra el Prat i el Badalona que ja s'han pogut jugar. Ara, la Federació Espanyola de Futbol haurà de fixar una nova data per a l'Espanyol B-FC Andorra.

Eder Sarabia que s'ha incorporat a la banqueta aquesta setmana i que dimecres ja va dirigir el primer entrenament haurà d'esperar per al seu debut com a primer entrenador després de ser l'ajudant de Quique Setién a l'FC Barcelona.

Etiquetes

Comentaris

Trending