Cornella aconsegueix podi a l’eslàlom FIS de Hochkrimml

L’esquiador andorrà ha estat tercer després d’una bona cursa i ha estat molt a prop dels seus millors punts

Xavi Cornella al podi de Hochkrimml
Xavi Cornella al podi de Hochkrimml FAE

Xavi Cornella ha assolit el seu primer podi de la temporada a l’eslàlom FIS de Hochkrimml, a Àustria, després d’una bona cursa. L’esquiador andorrà ha estat tercer i molt a prop dels seus millors punts. Cornella aconsegueix així el bitllet per competir a l’eslàlom de la Copa d’Europa de Val di Fassa, a Itàlia, el pròxim dijous 16 de desembre.

Cornella ha fet una molt bona primera mànega, en què marxava el tercer temps amb 52’’00. En la segona ha fet el tretzè temps amb 55’’10 amb alguna dificultat, com un piquet que se li ha trencat a la part alta i que l’ha perjudicat una mica. Al final, el seu temps ha estat 1’47’’10, a 1’’19 del guanyador. A més, ha acabat molt a prop dels seus millors punts FIS.

Amb aquest resultat, Cornella es guanya el bitllet per competir a l’eslàlom de la Copa d’Europa de Val di Fassa. De la mateixa manera, dimecres es disputa també a Itàlia una Copa d’Europa d’eslàlom, que comptarà amb la presència d’Àxel Esteve. El preparador de Cornella, Damià Costa, ha afirmat que “avui ha esquiat amb pràcticament el 100% de les possibilitat que té i ho ha fet bé”.
per la seva banda, el tècnic Yago antes ha apuntat que “les condicions avui eren molt millors, amb neu més dura, i el Xavi en així es troba a gust”.

D’altra banda, Maeva Estevez prepara la Copa del Món de Cervinia per estar en les millors condicions. Així, va competir el dilluns a Reiteralm, a Àustria, a una cursa FIS en què va fer el tercer temps a les qualificacions i va arribar a les semifinals. Per precaució, després de caure, va decidir no competir a l’small final, i va acabar en octava posició.

Etiquetes

Comentaris

Trending