El copilot resident Matthieu Baumel repeteix triomf al Dakar en cotxes

L’automobilista francès és l’auxiliar del catarí Nasser Al Attiyah, que no ha arriscat gens a la darrera etapa, entrant vuitè a la línia d’arribada, per assegurar la victòria final

Matthieu Baumel i Nasser Al Attiyah celebrant el triomf final.
Matthieu Baumel i Nasser Al Attiyah celebrant el triomf final.

L’automobilista francès Matthieu Baumel, resident a Andorra juntament amb tota la seva família, suma un nou triomf al Dakar. I el suma al costat del pilot catarí Nasser Al Attiyah, amb qui han format un duet imbatible els darrers temps. De fet, Al Attiyah ja ha vençut en cinc ocasions la mítica prova, enguany celebrada íntegrament a l’Aràbia Saudita.

Al Attiyah i Baumel han fet un ral·li molt intel·ligent com a integrants de l’equip Toyota Gazoo Racing al voltant d’un Toyota Hilux. En la darrera etapa, que enllaçava Al-Hofuf i Damman, la parella que encapçalava la classificació general no han volgut arriscar gens. No volien posar en perill la còmoda avantatge que ja tenien sobre el duet Loeb-Lurquin. N’han tingut més que suficient entrant en vuitè lloc a l’arribada per confirmar la victòria general.

En motos, sense dubte la modalitat més interessant i que no s’ha decidit fins ben bé al final de tot, el resident Adrien van Beveren, al manillar d’una Honda, ha estat cinquè de la general, a poc més de 20 minuts del guanyador absolut, l’argentí Kevin Benavides. Però és que Benavides sols ha tret 43 segons al segon classificat final, l’australià Toby Price.

Etiquetes

Comentaris

Trending