Competició ‘perdona’ la sanció a Eder Sarabia

El tècnic de l’FC Andorra havia estat expulsat durant el duel contra el Vila-real B però el recurs del club ha prosperat i el tècnic podrà dirigir des de la banqueta el partit contra el Cornellà

El tènic de l'FC Andorra, Eder Sarabia-
El tènic de l'FC Andorra, Eder Sarabia- FC ANDORRA

Eder Sarabia podrà dirigir des de la banqueta el duel del diumenge entre l’FC Andorra i el Cornellà. El tècnic basc havia vist dissabte passat al camp de Vila-real B una targeta vermella. Ara, però, i després del recurs presentat pel club tricolor, el comitè de competició ha acordat deixar-la sense efecte. Per tant, no hi ha sanció.

Segons es relata a l’acta del duel contra el filial groguet, Sarabia va veure la vermella per “dirigir-se a mi sortint de la banqueta amb els braços a l’aire amb els següents termes i de forma reiterada: ‘Em cago en la puta’”. Corria llavors el minut 61 del partit. Reglament a la mà, a l’entrenador tricolor li hauria tocat veure el partit contra el Cornellà des de qualsevol lloc tret de la banqueta.

En aquesta ocasió, però, no serà així. El club va presentar recurs, sustentat en les imatges de la retransmissió televisiva. I Competició l’ha acceptat. Per això, ha decidit deixar sense “efectes disciplinaris” la targeta vermella.

Menys sort ha tingut Eudald. El lateral no ha pogut esquivar la sanció per la doble groga que va veure durant el duel a la població de la ceràmica. Per tant, haurà de complir un encontre de sanció, el del pròxim diumenge.

Comentaris

Trending