Per començar, portes obertes

Els aficionats podran veure sense pagar entrada el primer partit de lliga entre l’FC Andorra i el Linares que es disputarà diumenge (21.30 h.) a l’Estadi Nacional

Els quatre capitants de l'FC Andorra per aquesta temporada.
Els quatre capitants de l'FC Andorra per aquesta temporada. FC Andorra

El debut de l’FC Andorra a Primera RFEF, diumenge vinent (21.30 h.), serà un partit de portes obertes. El club tricolor ha anunciat a xarxes socials que no cobrarà entrada per accedir a l’Estadi Nacional per presenciar en directe el primer duel oficial de la temporada, davant del Linares. Això sí, es demana un registre previ per controlar que l’aforament no superi el màxim permès ple Govern.

L’hora de la veritat ja està molt pròxima. El diumenge, a partir de dos quarts de deu de la nit, l’Estadi Nacional acollirà el partit de la primera jornada de lliga a la nova categoria. L’Andorra rebrà el Linares amb el desig de començar amb bon peu la temporada. Sumar els tres punts és, evidentment, la millor forma.

I, per això, es vol comptar amb el suport de l’afició. A l’espera de com avanci la campanya d’abonats -amb el reclam conegut aquest dilluns del sorteig d’un sopar per a dues persones amb Gerard Piqué i la plantilla i el cos tècnic tricolor-, el club ha decidit que aquest primer encontre sigui de portes obertes. Per tant, hi haurà entrada gratuïta, com s’ha anunciat a les xarxes socials.

El club ja avisa que, això sí, serà l’única jornada de portes obertes de la temporada. Per tant, per a la resta de partits, caldrà tenir el carnet de soci o pagar entrada. Per a aquest, l’únic requisit que es demana és fer una reserva prèvia per, d’aquesta forma, poder controlar l’aforament. El màxim marcat pel Govern és del 70%, però el club ha optat per reduir-lo encara més, al 50%, per si s’ha d’emprar part de la graderia per situar els jugadors suplents. Per tant, es permetran uns 1.500 espectadors, que hauran de portar mascareta en tot moment i mantenir les distàncies de seguretat amb la resta d’aficionats que no formin part del mateix nucli de convivència.

Des del club, s’ha posat en relleu que “volem que l’afició estigui al nostre costat”. Es deixa clar, però, que és “una mesura excepcional” que es fa per intentar que “l’ocasió sigui una festa”.

Escollits els capitans de la plantilla

Pel que fa a la plantilla, el club ha fet oficial que els jugadors han escollit els quatre capitans de la plantilla. Continuaran portant el braçalet Rubén Bover i Martí Riverola, que ja tenien aquest honor la passada temporada. A ells s’hi sumen Marc Pedraza i Nico Ratti, que substitueixen Mickael Gaffoor i Rai Marchan, que han deixat el club tricolor.

Comentaris

Trending