Confirmada Andorra com a seu d'una de les quatre proves del 'nou' Mundial de Trial

Sant Julià acollirà els millors pilots del món en la tercera prova del calendari del 18 al 20 de setembre i sense qualificació al centre del poble la jornada de dissabte

Toni Bou és sempre una de les atraccions del Mundial.
Toni Bou és sempre una de les atraccions del Mundial. ARXIU

Andorra acollirà la tercera prova del ‘nou’ Campionat del Món de Trial el cap de setmana del 18 al 20 de setembre. Sant Julià de Lòria i Naturlandia en seran els escenaris. Així ho ha confirmat la Federació Motociclista Andorrana (FMA) després que la Federació Internacional (FIM) hagi publicat un calendari que deixa el Mundial amb només quatre proves i totes a Europa.

Com ja va avançar l’Altaveu, els canvis més rellevants són l’anul·lació de la qualificació del dissabte, per evitar aglomeracions al centre del poble, i que tornarà a ser una prova doblement puntuable, ja que tindrà dues jornades senceres de competició, el dissabte 19 i el diumenge 20 de setembre.

Les categories que competiran a la prova andorrana són TrialGP, Trial2 i Trial125 en categories masculines, i TrialGP Women i Trial2 Women en categories femenines. La FMA comptarà amb la participació de diversos pilots andorrans, en principi en les categories Trial125 i Trial2 Women.

Aquest 2020 no hi haurà qualificació al centre de Sant Julià.

Relacionat

Andorra té tots els números per acollir el Mundial de trial el tercer cap de setmana de setembre

El Campionat, posposat a causa de la crisi sanitària, ha vist com diverses seus han anat caient del calendari. Són els casos del Japó i la República Txeca. Finalment el campionat estarà format per 4 proves a França, a Espanya, l’andorrana i, pendent per confirmar, una a Itàlia. El campionat anirà acompanyat de normes sanitàries d’higiene i distanciament, i cada prova estarà subjecta a l’evolució de la pandèmia i a les normes dictades en aquell moment per les autoritats locals de cada país.

  •     4 a 6 de setembre: Isola 2000 (França) – categories TrialGP, Trial2, Trial 125, TrialGP Women, Trial2 Women i Trial-E.
  •     11 a 13 de setembre: Pobladura de las Regueras (Espanya) – categories TrialGP, Trial2, Trial 125, TrialGP Women i Trial2 Women.
  •     18 a 20 de setembre: Sant Julià de Lòria (Andorra) – categories TrialGP, Trial2, Trial 125, TrialGP Women i Trial2 Women.
  •     9 a 11 d’octubre (per confirmar): Tolmezzo (Itàlia) - categories TrialGP, Trial2, Trial 125 i Trial-E.

Comentaris

Trending