Andorra té tots els números per acollir el Mundial de trial el tercer cap de setmana de setembre

La FIM farà públic el calendari aquesta setmana, que només tindrà proves en quatre destinacions europees i que no tindrà qualificació el dissabte de cursa al centre de Sant Julià per evitar aglomeracions

Aquest 2020 no hi haurà qualificació al centre de Sant Julià.
Aquest 2020 no hi haurà qualificació al centre de Sant Julià. COMÚ DE SANT JULIÀ

La prova del Mundial de trial que s’hauria d’haver fet aquest cap de setmana als boscos de la Rabassa, a Sant Julià, s’acabarà disputant, si el coronavirus no ho espatlla més i la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) no ho canvia el tercer cap de setmana de setembre, el 19 i 20 concretament. Tot plegat s’està acabant de negociar però si no hi ha un canvi de darrera hora la FIM ho anunciarà en els propers dies. Durant aquesta setmana que ve.

La pandèmia ha obligat a modificar el calendari i al final la competició només tindrà quatre seus i no sortirà d’Europa. Es vol salvar d’una manera o altra la temporada. I salvar-la, per poc que es pugui, amb cara i ulls. D’aquí que Andorra, Itàlia, França i Espanya seran els únics quatre països que acabaran organitzant proves, si d’aquí al setembre no hi ha res que ho espatlli. La idea inicial, encara que hi havia algun dubte en el cas del Principat, és que hi hagi quatre proves dobles.

El que hi ha sobre la taula ara mateix, segons que ha pogut saber l’Altaveu de fonts properes a la FIM, és que no es realitzaria la qualificació del dissabte com s’havia fet habitualment en edicions prèvies per evitar aglomeracions al centre de Sant Julià i reduir d’aquesta manera el risc de propagació del virus. Així, s’organitzarien dos dies de competició tornant al format de dues jornades puntuables i tot en espais més oberts que el nucli urbà, a la zona de Naturlandia.

Etiquetes

Comentaris

Trending