Christos Almpanis haurà de passar pel quiròfan i es perdrà gran part de la temporada

L’extrem pateix un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret que el deixarà fora dels terrenys de joc uns vuit mesos

Chirstos Almpanis després de lesionar-se contra el Girona
Chirstos Almpanis després de lesionar-se contra el Girona FC Andorra

Gerro d’aigua freda per a l’FC Andorra. S’han complert els pitjors pronòstics amb la lesió de Christos Almpanis, que haurà de passar pel quiròfan. L’extrem pateix un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret, que el deixarà fora dels terrenys de joc uns vuit mesos i es perdrà la gran majoria de partits del curs.

Les sensacions després del partit contra el Girona del passat dissabte no eren bones i feien preveure el pitjor escenari. Les proves realitzades al genoll de l’extrem de l’FC Andorra han confirmat que pateix un trencament del lligament creuat anterior del genoll dret, que l’obligarà a passar pel quiròfan. Fonts del club expliquen que, segurament serà dilluns vinent, i el temps de recuperació s’estima en uns vuit mesos. Això vol dir, que si tot va com ha d’anar fins a l’abril no podria estar disponible per a Eder Sarabia.

La temporada passada va disputar 33 partits amb l’FC Andorra, que a mitja temporada se’l va quedar en propietat. Era un dels fixos a la banda esquerra i ara se li gira feina al director esportiu, Jaume Nogués, que haurà de buscar-li un recanvi de garanties al mercat.

Cal recordar que la lesió d’Almpanis és la mateixa que es va fer el lateral esquerre Martí Vilà, que porta gairebé set mesos des de la seva operació.

Comentaris

Trending