Centrar-se en guanyar un partit

El MoraBanc, amb la classificació per a semifinals molt complicada ja, mira de recuperar sensacions davant l’enfrontament de dilluns contra el Casademont Saragossa

Clevin Hannah durant el partit contra l'Herbalife Gran Canària.
Clevin Hannah durant el partit contra l'Herbalife Gran Canària. ACB PHOTO / J. M. casares

El que toca és centrar-se en mirar de guanyar un partit. És la visió, el sentiment del base americà Clevin Hannah i, també, de la immensa majoria, sinó tots, dels integrants del MoraBanc Andorra en la fase final de la Lliga Endesa. Dues derrotes després, la classificació per a les semifinals, encara que no impossible, és molt complicada hores d’ara. Per tant, el que compta és deixar-se anar. Treure’s l’angoixa i mirar de sumar un triomf, com abans arribi, és clar, molt millor.

Hannah ha comparegut just l’endemà d’encaixar la segona derrota en la fase de València. Ni els amfitrions ni l’Herbalife Gran Canària han estat rivals propicis per estrenar-se. Tota la carn a la graella s’haurà de posar aquest dilluns (21.30 hores) contra el Casademont Saragossa, que igual que els andorrans encara no saben què és guanyar. “No hi ha excuses que valguin”, ha vingut a dir el base americà del MoraBanc quan se li ha demanat per la dificultats que suposa el fet de no poder disposar ni de Moussa Diagne ni de Dejan Musli. Cert que, sobretot la baixa del primer, resten energia a l’equip, ha reconegut. Però el conjunt s’ha de sobreposar a les absències i, per exemple, estar molt més atents en els inicis dels partits.

Cert, ha destacat Clevin Hannah, que els adversaris que han tocat fins ara “són grans equips”. Però també ho serà el Saragossa malgrat que no sigui comparable, perquè “tot es ´diferent” amb l’equip que es van trobar durant la lliga regular abans de l’esclat de la pandèmia. Cal focalitzar-se, doncs, en guanyar i treure’s de sobre la pressió per haver-se d’estrenar. Estar més atents i no perdre pilotes. Estar permanentment connectats, en definitiva. I és que una derrota dilluns pràcticament sí que seria decisiva.

En el grup dels andorrans, València i Burgos han agafat una mica de marge. L’equip de Joan Peñarroya ho ha fet de manera sorprenent després d’aconseguir un brillant triomf contra el Real Madrid, que de moment queda amb un triomf, igual que els canaris després de derrotar el MoraBanc. Per l’altre cantó del quadre, els invictes són el Barça i el Baskonia, amb dos triomfs. Tenerife i Bilbao no saben què és guanyar, mentre que el Joventut i l’Unicaja n’han vist una de cada color.

Etiquetes

Comentaris

Trending