Casabella és 37è a la individual de la Copa del Món de Flaine d'esquí de muntanya

Xavier Areny no ha participat en una prova dominada pels representats italians i francesos que han situat set esquiadors entre els deu primers

Zona de sortida de la prova d'aquest divendres.
Zona de sortida de la prova d'aquest divendres. FAM

Sergi Casabella ha estat 37è a la prova individual de la Copa del Món de Flaine, la tercera cita de la temporada d'esquí de muntanya. Ha marcat un temps d'1 h 44'19'', i s'ha situat a gairebé 12 minuts del guanyador, l'italià Matteo Eydallin (1 h 32'35''). 

La resta d'andorrans han arribar en el lloc 45è David Pérez (1h50’00”), 49è Carles Serra (1h55’38”), i 50è Marcel Prat (1h56’20”). Xavi Areny no ha competit aquest divendres. L'italià Davide Magnini i el francès Thibault Anselmet ha ocupat el segon i el tercer lloc respecivament.

La prova ha estat dominada pels esquiadors italians i francesos que han ocupat set llocs entre els deu primers. L'alemany Anton Palzer ha estat sisè, l'austríac Jakob Herrmann ha entrat setè i el belga Maximilien Drion du Chapois novè.

En la categoria U20, Oriol Olm ha estat 20è (1h41'08'') en una cursa dominada per Paul Verbnjak (1h32’05”). Aquest dissabte es disputarà la cursa d'esprint.

Etiquetes

Comentaris

Trending