Carola Vila és 47ena al 10 km clàssics dels Jocs Olímpics de Pequín

Ha acabat a 3'38'' de la guanyadora, la noruega Therese Johaug en la seva segona competició

Carola Vila, durant la prova.
Carola Vila, durant la prova. FAE

Carola Vila ha estat 47ena als 10 km clàssics dels Jocs Olímpics de Pequín. Ha acanat a 3'38'' de la guanyadora, la noruega Therese Johaug. Les finlandeses Niskanen i Parmakoski han aconseguit les medalles de plata i de bronze respectivament. Per Johaug és el seu segon or en aquests Jocs.

Han competit a la cursa 95 esquiadores. Carola Vila ha fet un temps de 31'45'' i acabarà la seva participació als Jocs diumenge dia 20, als 30 km patinadors amb sortida massiva. Aquest divendres competirà Irineu Esteve a la prova dels 15 quilòmetres en estil clàssic.Vila ha subratllat que ha sortit amb força i que s'ha trobat molt bé a nivell físic però reconeix que li hauria agradat aconseguir una millor classificació. Considera que les dues curses on ha participat fins ara han estat molt dures.

La prova d'aquest dijous ha estat dominada per Therese Johaug que ha cobert l'exigent recorregut!! de Zhangjiakou en 28''06 i ha superat en només quatre dècimes i en 31 segons les finlandeses Kerttu Niskanen i Krista Parmakoski.

La guanyadora, Therese Johuag després de creuar la meta.
La guanyadora, Therese Johuag després de creuar la meta.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending