Carla Mijares fa la millor cursa de la temporada

L’andorrana ha quedat segona a l’eslàlom de Dobbiaco en el marc dels Nacionals de Mèxic que s’estan disputant a l’estació italiana

Comentaris

Carla Mijares al pòdium de Dobbiaco
Carla Mijares al pòdium de Dobbiaco

Aquest diumenge s’ha disputat l’eslàlom dels Nacionals de Mèxic a Dobbiaco (Itàlia), amb l’equip femení de tècnica. Carla Mijares ha assolit la millor carrera de la temporada amb 25.99 punts FIS i la segona posició. Íria Medina ha estat 23ª.

Mijares, que el divendres ja va ser tercera a l’eslàlom de la mateixa estació, en aquell moment dels Nacionals júniors mexicans, avui ha estat segona amb una molt bona cursa. L’andorrana ha fet un crono de 1.42.03, a 0.83 de la guanyadora, la italiana Aalice Pazzaglia, que s’ha imposat amb 1.41.21. Tercera i tancant el podi ha acabat la també italiana Flavia Diletta Giordano, amb +2.09 respecte a la seva compatriota. Així mateix, Íria Medina ha acabat avui 23ª amb 1.48.89, a 7.69 de la vencedora.

Per la seva banda, a l’equip masculí de tècnica, Bartumeu Gabriel ha finalitzat en la 23ª posició amb un temps de 1.26.16 i fent el 6è millor crono a la segona mànega, mentre que el guanyador, l’italià Hans Vaccari, ha fet un crono total de 1.24.73. Així mateix, Xavi Cornella ha finalitzat amb 1.26.45 en la 26ª posició.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending