Carabaña sacrifica la cursa de 3.000 obstacles per ajudar a un rival lesionat

L’atleta danès Axel Vang Christensen ha caigut i l’andorrà, que anava pel darrere, s’ha parat per donar-li un cop de mà en aixecar-se i realitzar estiraments

Nahuel Carabaña ajudant a l'atleta danès després de la caiguda.
Nahuel Carabaña ajudant a l'atleta danès després de la caiguda.

No tot en l’esport és competició, sinó també companyerisme i solidaritat. Això és el que avui l’atleta andorrà, Nahuel Carabaña, ha ofert en la cursa dels 3.000 obstacles en els europeus d’atletisme de Munic. Carabaña ha sacrificat la cursa per ajudar a un company de la sèrie que ha caigut i s'ha lesionat.

La primera cursa dels 3.000 obstacles s'estava desenvolupant amb normalitat, quan, després del pas d'un obstacle, l'atleta danès Axel Vang Christensen ha caigut i Nahuel Carabaña, que anava per darrere, no ho ha dubtat i s'ha parat a ajudar-lo, sabent que això li feia perdre qualsevol opció en la carrera. Primer li ha donat la mà per ajudar-lo a aixecar i, posteriorment, a realitzar els estiraments per tal que es pogués reincorporar a la cursa, tot i que finalment, tot el treball de l'atleta andorrà ha quedat en va, ja que s'ha acabat retirant.

Després d'aquest gest, Carabaña ha acabat la prova, sense tenir el temps marcat que ha estat de 9'37"74 i, com és evident, en l'última posició. De fet, ha entrat a 40 segons del seu immediat predecessor i a més d'un minut del temps de qualificació per a la final de la disciplina esportiva. Un gest, però, que li ha valgut l'aplaudiment de tot l'estadi pel gest esportiu. Ha sacrificat el seu objectiu de la temporada per un company que li val una 'medalla d'or' en fair play.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending