Cara i creu pels pilots andorrans en el Trial de França

Vall finalitza la prova amb bones sensacions per anar progressant, mentre Lestang, amb problemes mecànics, no pot oferir la seva millor versió

Jordi Lestang en plena competició a França.
Jordi Lestang en plena competició a França.

El Trial de França, disputat entre la “platja” de les Acàcies a un costat i a l’altre el riu Lot, entre els ponts De Valentré i el de l’entrada a Cahors, va permetre als joves pilots andorrans continuar aprenent i progressant en la seva primera temporada sencera en el campionat del Món de Trial. Tot i això, les sensacions amb les quals van marxar del país gal, van ser oposades.

D’una banda, Gaudí Vall, que va ser 24è amb 68 punts de penalització, va mantenir la seva regularitat i progressió. “Després de completar amb bon feeling l’entrenament de la prova, vam reconèixer les zones i la primera impressió és que eren complicades. En el moment de la veritat, les dificultats m’han semblat més assequibles del que preveia. Crec que ha estat un trial molt positiu, malgrat un parell d’errades que m’han costat 10 punts de penalització i, per tant, algunes posicions en la classificació final”, assegurava el Vall que abandona França amb bones sensacions.

Gaudí Vall
Gaudí Vall intentant superar una de les zones del circuit.

D’altra banda, Jordi Lestang, amb una 31a posició i 94 punts de penalització, no va poder fer una valoració tan positiva de la prova: “En el primer pas per les zones he tingut problemes mecànics i a més, amb el temps molt just, he penalitzat més del compte. En la segona volta la situació ha millorat, però sens dubte, toca millorar”, ha indicat Lestang, que veu com de tot es pot aprendre.

El Mundial de Trial arribarà a la seva fi el mes que ve, en concret del 16 al 18 de setembre, en la localitat italiana de Ponte di Legno (Brescia). El recorregut començarà en el Palazzetto dello Sport en direcció Val Sozzine, amb 12 zones al peu de la glacera Pisgana.

Etiquetes

Comentaris

Trending