Cara i creu per als equips andorrans a l’Olimpíada d’Escacs de Chennai

Els homes han caigut superats per Armènia per 3-1, mateix tanteig de la victòria de l’equip femení enfront Bahrain

Els equips andorrans, a Chennhai.
Els equips andorrans, a Chennhai. FEDERACIÓ D'ESCACS

Cara i creu pels equips andorrans en la segona jornada de l’Olimpíada d’Escacs que s’està celebrant a Chennai. Així, mentre que l’equip femení s’ha imposat davant de Bahrein, per 3-1, i ha estrenat el caseller de victòries, el masculí ha caigut derrotat. Els nois han vist com Armènia els superava, també per 3-1.

Pel que fa a les dones, han aconseguit el triomf davant Bahrain. Jana de la Riva, Sílvia Real i Adriadna de la Riva no han fallat en les seves partides. En canvi, Maria Galera, tot i que semblava que s’apropava a la victòria, ha comès una errada que l’ha forçat a abandonar. Malgrat aquest entrebanc, s’ha sumat la primera victòria de l’Olimpíada, refent-se de la derrota davant la República Txeca (3,5 – 0,5) de la primera jornada.

L’equip masculí, per la seva banda, ha estat superat de forma clara per una potència com és Armènia. Els germans Ribera han perdut les seves partides, mentre que Óscar de la Riva i Lance Henderson han forçat taules. Al final, doncs, derrota per 3-1. Cal recordar que, divendres, sí que es va aconseguir la victòria contra Guyana (3-1).

Etiquetes

Comentaris

Trending