El cansament, una dificultat afegida per l’FC Andorra en el seu primer viatge

Els tricolors, amb molt poc descans des del duel contra el Linares, visiten un Algeciras que ja va posar contra les cordes el Barcelona B amb l’objectiu de buscar estrenar el caseller de victòries a domicili

L'equip ha entrenat en un dels camps annexes al Nuevo Mirador.
L'equip ha entrenat en un dels camps annexes al Nuevo Mirador. FC Andorra

L’FC Andorra vol donar continuïtat a la victòria aconseguida en el seu debut davant del Linares. Aquest és l’objectiu del primer desplaçament de la temporada, el primer, també, de dos consecutius a camps de rivals de nivell. Algeciras, aquest divendres, i Albacete, tot un ex Segona A, la setmana vinent. Eder Sarabia sap que un dels hàndicaps amb els quals afronta el duel és el poc temps de descans transcorregut des del duel de diumenge.

L’Andorra, cal recordar, va finalitzar el partit contra el Linares a pocs minuts de la mitjanit. I tot just aquest matí, amb només un entrenament de grup, ha iniciat el primer viatge del campionat. I, de fet, un dels més llunyans de tota la temporada. Curiós, com a mínim, l’elecció de la data i hora per part de la Federació Espanyola i de Footters, la productora que té els drets de la categoria.

Sarabia recupera Pastor i Martí Vila, que per sanció no van poder jugar contra el Linares, però a Marc Aguado encara li queda un partit de suspensió per complir

El tècnic tricolor, Eder Sarabia, ha admès que això pot suposar una dificultat afegida al mateix rival. “El cansament pot afectar. Ahir va ser tot just l’únic entrenament normal que podrem fer amb tots plegats”, ha apuntat. De fet, ha donat a entendre que la solució per aquesta situació podria ser recórrer a les rotacions. “Tenim 25 jugadors i potser hi ha canvis per refrescar algunes posicions”, ha avançat.

A l’Andorra li espera un Algeciras amb qui comparteix un fet en comú: tots dos es van topar amb la Reial Societat B en la fase d’ascens de la passada temporada. I tots dos van caure derrotats per 2-1. Per tant, igual que amb el Linares, el rival és un equip que l’any passat va aspirar a assolir el futbol professional. Queda clar, no ha estat pas un inici de campionat senzill pels tricolors.

De fet, Sarabia ha volgut remarcar la qualitat que té el quadre andalús. No s’ha hagut de remuntar gaire per posar un exemple. Tot just, fa uns dies, amb la visita que els d’Iván Ania van fer al Johan Cruyff. “L’altre dia van comprometre molt al Barça”, ha recordat. Al seu entendre, “ens pressionaran a dalt i també intentaran combinar”. Per tant, serà un rival “que ens exigirà i ens obligarà a corregir coses de l’altre dia”.

L’entrenador basc aposta, justament, perquè el partit contra el Linares sigui el model a seguir. Això sí, “matisant certs aspectes i millorant-los per reforçar allò que no vam fer bé”. El tècnic recupera dos jugadors que estaven sancionats la setmana passada: Àlex Pastor i Martí Vila. En canvi, Aguado encara ha de complir el segon dels duels de suspensió que tenia pendents.

Per la seva banda, l’Algeciras té també una única absència, la del lesionat Rafa Tresaco. El seu entrenador ha deixat clar que el desig és buscar la victòria. “L’altre dia vam marxar amb la sensació que un punt era poc i ara el volem fer bo”, ha comentat. També ha apuntat que “l’Andorra és un equip amb una idea claríssima, combinador i molt treballador, amb molts mecanismes de sortida”.

Per cert, que a la graderia del Nuevo Mirador hi podrà haver fins a un 60% del seu aforament. Serà la primera vegada en molt de temps que tots els socis de l’entitat puguin, si així ho volen, presenciar un partit del seu equip en directe.

WhatsApp Image 2021 09 02 at 20.14.55
ALGECIRAS CF: POL (PS), DUARTE, ALBERTO, PELAYO, ALCÁZAR, ALEJANDRO, VÍCTOR, VAN RIJ I LEIVA.
FC ANDORRA:
JOSELE (PS), GUTI (PS), ALTIMIRA, DIEGO, MOLINA, IVÁN GIL, DAVID MARTÍN, ENRI I MANU NIETO.
grupo2 primerarfef j2

Comentaris

Trending