Cande Moreno suma punts en la Copa del Món al descens de Kvitfjell

L’esquiadora andorrana ha assolit la 25a posició sortint amb el dorsal 39, sent la segona vegada que aconsegueix puntuar en la competició aquesta temporada

Cande Moreno durant la cursa a Kvitfjell
Cande Moreno durant la cursa a Kvitfjell Jonas Ericsson Agence Zoom

Aquest dissabte s’ha celebrat el descens de la Copa del Món de Kvitfjell, a Noruega. Cande Moreno ha estat la presència andorrana a la cursa, on ha assolit la 25a posició. Aquest lloc signifca sumar sis punts de WC, sent així la segona vegada que aconsegueix puntuar en la competició aquesta temporada.

Cande Moreno ha estat 25a, quan sortia amb el dorsal 39. L’andorrana ha marcat un temps de 1.34.36, a 2.00 de la guanyadora, la noruega Kajsa Vickhoff Lie, que ha vençut amb 1.32.36. A la Copa del Món ja havia sumat punts aquesta temporada en descens, quan a St. Moritz va ser 21ª -16 de desembre- amb 10 punts WC. Ara n’ha tornat a sumar, en aquest cas sis punts, que fan un total de 16 per a ella en aquesta campanya 2022-23.

D’aquesta manera, ha millorat els seus actuals punts FIS, ja que avui ha fet 27.07, quan tenia 28.81 en la disciplina de descens. Els 27.07 d’avui faran mitjana amb els 27.51 que va marcar a Santa Caterina Valfurva el passat 21 de desembre, quan va ser segona d’aquella cursa FIS.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending