Cande Moreno, segona al descens dels Nacionals de França

L'esquiadora andorrana s'ha quedat només a 0.06 de la guanyadora, mentre Jordina Caminal ha acabat 13a

Cande Moreno en una imatge d'arxiu
Cande Moreno en una imatge d'arxiu Christophe Pallot / ZOOM

L’esquiadora andorrana ha pujat al podi en la segona jornada als Campionats de França després d’haver quedat segona en la prova de descens, mentre que Jordina Caminal ha quedat 13a.

Cande Moreno ha disputat la prova de descens als Campionats de França que s’estan disputant a Orres. L’esquiadora andorrana marcava el tercer temps al primer intermedi, mentre que al segon era el segon crono. A la part final, passava la setena i finalment a meta ha tancat la cursa amb aquesta segona posició definitiva amb un temps de 1.23.31, a només 0.06 de la guanyadora, la francesa Anouck Errard (1.23.22). Ha tancat el podi la també francesa Garance Meyer, amb 1.23.88, a 0.66 d’Errard.

En la mateixa prova també ha participat Jordina Caminal, que ha estat 13a amb 1.26.21, a 2.99 de la guanyadora. L’andorrana marcava el 20è temps al primer parcial, per millorar després amb el 12è crono i, abans de meta, fer el 14è temps.

Després d’aquest descens s’ha fet un segon, en aquest cas cursa FIS, en el qual Jordina Caminal ha estat 15a amb 1.26.66, a 3.41 de la guanyadora, la francesa Tifany Roux (1.23.25). Cande Moreno, per la seva part, no ha sortit a aquest descens per descansar i preparar be les curses de demà.

Etiquetes

Comentaris

Trending