Cande Moreno es marca l’objectiu d’estar al Top 30 al descens dels Jocs de Pequín

L’esquiadora andorrana participarà la pròxima matinada, a partir de les 4 (hora del Principat), en la prova amb la referència del temps (1’36’’14) aconseguit al darrer entrenament

Cande Moreno, durant l'entrenament d'aquest dilluns.
Cande Moreno, durant l'entrenament d'aquest dilluns. Alai Grosclaude / Agence Zoom

Amb encara el bon sabor de boca del novè lloc de Joan Verdú al gegant, Andorra tornarà a estar pendent la pròxima matinada dels Jocs de Pequín. A partir de les quatre de la matinada (hora del Principat), serà el torn de Cande Moreno. L’esquiadora disputarà la prova del descens amb l’objectiu de situar-se entre les 30 millors classificades.

Al llarg d’aquest dilluns, l’andorrana ha fet la segona sessió d’entrenaments. Hi havia una tercera, programada inicialment pel diumenge, però es va cancel·lar pel mal temps. Avui, Moreno ha marcat un cronòmetre de 1’36’’14. Això suposa que ha quedat a 2’’96 el millor registre, assolit per la suïssa Joana Haehlen (1’33’’18).

“Ja m’he notat una mica millor; he pogut ajustar algunes línies, i en general he fet una baixada sencera, que el primer entrenament no vaig poder acabar”, ha comentat l’esquiadora de la FAE. Sobre els objectius per la cursa, Moreno ha indicat que “l’afronto amb moltes ganes i espero estar dins del Top 30”.

Etiquetes

Comentaris

Trending