Cande Moreno continua recuperant-se amb entrenaments moderats

L’esquiadora ha tocat la neu dues vegades aquest estiu, l’última d’elles la setmana passada a Stelvio

Cande Moreno a Stelvio
Cande Moreno a Stelvio

Cande Moreno continua amb el seu procés de recuperació corresponents als problemes d’esquena que ha patit. Ho fa amb entrenaments moderats i tocant la lleu poc i de forma suau. Aquest estiu, concretament, únicament l’ha xafada en dues ocasions, la primera a Les 2 Alpes i la segona a l’Stelvio, tot just la setmana passada.

Les sensacions de l’esquiadora han augmentat positivament de forma progressiva en un procés que és llarg i que encara està en evolució. Moreno, però, veu amb optimisme el camí cap a la recuperació total, “he d’anar amb molta calma i al límit del mal perquè si el sobrepasso després estic malament uns dies”. Així i tot, ha reconegut que els tres dies a 2 Alpes li van baixar la moral ja que es va veure bastant malament, “però aquesta setmana a Stelvio he anat molt millor, el meu cos ha fet una adaptació brutal en una setmana de diferència”.

De fet, Moreno afirma que a Stelvio tot va ser diferent, “des del primer dia em vaig notar millor, vaig poder esquiar amb més intensitat i han sigut cinc jornades molt positives”. Ha sentit que podia fer algun traçat amb les portes petites, que impliquen major implicació de la seva esquena, “ho he aguantat molt bé”.

Tot i això, Moreno segueix conscienciada en què ha d’anar mesurant cada pas, “és veritat que anem amb molta calma, fent uns dies de descans entre mig per a no sobrecarregar, i amb un volum moderat per a no passar-nos també”. La setmana vinent torna a viatjar, primer a Saas Fee, i després novament a Stelvio per continuar amb el treball d’evolució.

Etiquetes

Comentaris

Trending