Els Campionats del Món d'Esquí de Muntanya no descarten assolir el Comapedrosa

Les darreres plugues de fang i la fosa de neu han deixat el recorregut molt malmés i l'organització decidirà dijous si s'arriba al cim

Comentaris

Presentació dels Campionats del Món aquest dilluns.
Presentació dels Campionats del Món aquest dilluns. Altaveu

Arinsal acull des d'aquest dilluns Campionats del Món d’Esquí de Muntanya amb la Comapedrosa Andorra World Cup. L'organització decidirà el dijous si la prova arriba al pic ja que les darreres pluges de fang i la fosa de neu han deixat el recorregut molt malmés.  La competició tindrà 180 participants de 18 països. Totes les proves es podran seguir en 'streaming'.

"Farem tots els esforços per assolir el cim del Comapedrosa", ha assegurat Carlo Ferrari, el director tècnic de la Federació Andorrana de Muntayisme (FAM) durant l'acte de presentació d'aquest dilluns que ha comptat amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot i de la cònsol major de la Massana, Olga Molné. L'acte ha estat marcat pel record a l'expresident de la FAM, Jaume Esteve.

L'arribada al Comapedrosa seria només per als competidors sènior.  El vicepresident de la FAM, Josep Lluch ha donat les gràcies al Govern pel seu suport i ha reconegut que "les dificultats per a l'organitzacio han estat superiors a les previstes" i ha agraït l'esforç de tothom que "tornarà a posar el país com a model de gestió  i com a referent de l'esquí de muntanya". Ha tingut unes paraules en memòria de Jaume Esteve assegurant que "tot el que organitzem no hauria estat possible sense la seva aportació".

La Comapedrosa Andorra World Cup és la darrera de les sis etapes del circuït de la Copa del Món de la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF).  El cap de Govern, Xavier Espot ha tancat l'acte assegurant que "Andorra és un exemple de solidaritat i voluntariat".

Etiquetes

Comentaris

Trending