Bundu guia a l'Andorra en la victòria contra el Màlaga

Els tricolors s’han desfet dels malaguenys per 1-0 en un partit en què han dominat de principi a fi contra un rival que busca sortir del descens, mentre que els d’Eder Sarabia fan un pas més per segellar la permanència

Bundu celebrant l'1 0
Bundu celebrant l'1 0 FC Andorra

L’FC Andorra ha derrotat el Màlaga gràcies al gol de l’extrem de Sierra Leone, Mustapha Bundu, a la segona meitat. Tres punts d’or per aconseguir com més aviat millor la permanència, en un partit que ha dominat l’equip tricolor davant d’un rival que continuarà una setmana més en zona de descens a la Primera RFEF. Per la seva part, els locals ja duen cinc partits sense perdre.

L’Andorra ha sortit mostrant les seves armes amb la possessió de la pilota, mentre el Màlaga intentava treure’s la pressió de sobre. Iván Gil ho ha intentat des de fora l’àrea, però el seu xut ha sortit desviada. Sobre el terreny de joc els dos equips que han jugat més temps amb un home menys en el que portem de temporada, ambdós amb 7 vermelles. Els tricolors ho seguien intentant, aquest cop amb Héctor com a protagonista, però el seu xut ha anat a les mans de Yáñez.

Al minut 17 ho intentava Pampín, que ha reclamat tímidament un penal, que el col·legiat ha denegat. El seu xut ha acabat a les mans del porter. Cinc minuts més tard, era Germán Valera qui buscava porteria, però la pilota s’estavellava contra la defensa. La possessió seguia sent abismal per als andorrans (82%), però no es transformava en perill contra la porteria contrària.

Iván Gi buscava la porteria contrària

El Màlaga, al minut 41 ho ha intentat amb una centrada per la banda esquerra que Lago Júnior no ha pogut rematar en condicions. Just abans del descans, Ramon tornava a buscar la porteria de Nico Ratti, però la seva rematada s’ha estavellat al lateral de la xarxa.

A la represa, l’Andorra ha sortit amb ganes i només començar ha tingut una doble ocasió. Primer ha estat Valera i després Pampín qui ha acabat rematant a fora. A la següent jugada ho ha intentat el Màlaga. A la sortida d’un córner, Chavarria ha xutat per sobre del travesser de Nico Ratti. La segona meitat ha començat amb més intensitat. Bakis també l’ha tingut davant Yañez, però la seva rematada ha quedat invalidada per fora de joc. Almpanis també ho provava des de la banda esquerra, sense sort. Tot això en només sis minuts.

Superat el quart d’hora de la segona part, Sarabia ha introduït el primer canvi amb l’entrada de Bundu en substitució d’Almpanis, mentre el Màlaga ho intentava mitjançant Feba, però Pastor enviava la pilota a córner. Bundu era qui buscava la porteria de Yáñez amb una centrada-xut que ha atrapat el porter. Més moviments a la banqueta dels tricolors amb l’entrada de Carlos Martínez i Rubén Bover.

Mustapha Bundu fent l'1 0

Al minut 70 arribaria el primer gol de l’FC Andorra. Passada de Bover que feia poca estona que estava sobre el terreny de joc cap a Bundu que des de la banda esquerra ha creuat la pilota fora de l’abast de Yáñez. Suposava el tercer gol del jugador de Sierra Leone. Vuit minuts més tard, Fran Sol buscava l’empat des de la llarga distància al veure a Ratti avançat, però la pilota ha sortit per sobre del travesser.

Els d’Eder Sarabia han controlat la resta de minuts sense passar cap ensurt i sumat tres punts d’or que els permet arribar als 44, nou punts per sobre de la zona descens, però a vuit del sisè lloc que dona accés al play-off d’ascens. El proper partit serà el Dilluns de Pasqua al camp de l’Alavès (21.00 hores).