Una ‘broma privada’ amb Aleix Espargaró i ‘Purito’ de protagonistes porta Orbea a demanar perdó

Tant el pilot com el ciclista residents al Principat han demanat disculpes i han deixat clar que el vídeo en què es vanagloriaven de la seva bona vida era intern i sense ànim de polemitzar

Comentaris

Aleix Espargaró en un moment de la controvertida gravació.
Aleix Espargaró en un moment de la controvertida gravació.

La filtració a les xarxes socials, obertes, d’una gravació en la qual el pilot de MotoGP Aleix Espargaró es vanagloria de la bona vida que porta, i en què també apareix el ciclista Joaquim ‘Purito’ Rodríguez ha causat un notable malestar en entorns esportius i fins i tot ha portat la firma Orbea, que té els dos esportistes residents al Principat com a ambaixadors de la marca, a demanar perdó. Pilot i ciclista també s’han excusat.

Els dos esportistes han explicat que es tractava d’una broma que havia de quedar en l’àmbit privat però que no se sap ben bé com la gravació va acabar transcendint. En el vídeo s’h veu Rodríguez conduint i Espargaró fent de les seves. “Juani, estem fent càlculs. No entenc com pot ser que guanyem tanta asta treballant menys dies dels que tu tens de vacances”, diu el pilot de motos entres les rialles, no absentes de certa sorpresa, de ‘Purito’.

 

Tots dos solen entrenar moltes vegades junts. Justament, fent ciclisme. I amb màquines d’Orbea. Tot plegat ha portat la constructora espanyola de bicicletes a emetre un comunicat també a través de les xarxes socials a través de les quals es desmarquen totalment de les paraules d’Espargaró suposadament ‘avalades’ per Rodríguez i asseguren que adoptaran les mesures escaients.

‘Purito’ i el germà gran dels Espargaró també han mostrat el seu penediment a les xarxes socials deixant clar que en tot moment es tractava d’una broma, d’una gravació que no hauria d’haver transcendit a l’àmbit públic i que, fent-ho, els comentaris fets pel pilot de motocicletes s’ha acabat traient de context.

Etiquetes

Comentaris (22)

Trending