Bou i Raga porten la seva rivalitat a l’extrem a Sant Julià

L’actual líder del Mundial queda per davant del seu compatriota en la primera de les dues jornades trialeres de la Rabassa però amb els mateixos punts

Toni Bou i Adam Raga compartint trofeu amb la consellera d'Esports laurediana Diana Sánchez.
Toni Bou i Adam Raga compartint trofeu amb la consellera d'Esports laurediana Diana Sánchez. COMÚ DE SANT JULIÀ

Toni Bou i Adam Raga, Adam Raga i Toni Bou. Malgrat que potser era més habitual fa uns anys que era, els dos pilots catalans han protagonitzat una dura pugna en la primera jornada de la prova del Mundial de trial que es disputa a la Rabassa laurediana. L’actual líder de la competició ha acabat encapçalant la categoria reina però amb els mateixos punts que el seu adversari, prou coneixedor del terreny.

El temps invertit en la primera volta al circuit pels dos pilots ha estat com aquell que diu, decisiu. La rivalitat entre Bou i Raga ha estat molt dura i caldrà veure com va la jornada de diumenge. La resta de competidors a TrialGP han quedat força enrere. Mateo Grattarola ha estat tercer, amb dinou punts més que els dos dos primers (65 per 46). Més enrere han quedat els espanyola Jaime Busto, Miquel Gelabert i Gabriel Marcel·lí, tots a la franja dels setanta (71,72 i 76 punts respectivament).

Per bé o per mal, segons com es vulgui mirar, la competició omple de trialers bona part de la parròquia laurediana, molt més enllà dels indrets concrets on transcorren les piruetes dels pilots. La plaça Germandat ha acollit a primera hora d’aquesta tarda la cerimònia de lliurament de premis, un acte que es repetirà aquest diumenge pràcticament a la mateixa hora.

Els britànics Toby Martn i Harry Hemngway han estat, respectivament, els vencedors en les categories Trial2 i Trial125. En aquesta darrera, el millor andorrà ha estat Gaudi Vall, que amb 45 punts ha acabat cinquè. Més enrere han quedat Jan Gabriel (22), Valentí Cristina (24) i Joan Miquel Garcia (25).

Comentaris (2)

Trending