Bones sensacions de Tomàs Lomero a Fukuoka, tot i no assolir el seu millor registre

El nedador ha participat en la prova dels 100 metres lliures dels Mundials amb un crono de 52,53 segons

Tomàs Lomero a Fukuoka
Tomàs Lomero a Fukuoka FAN

Tomàs Lomero ha debatut aquesta passada matinada en el Mundial de piscina llarga que es disputa a Fukuoka (Japó). Ho ha fet en la prova dels 100 metres lliures amb un temps de 52,53 segons. Tot i que no ha assolit el seu millor, registre, les sensacions diu que “són molt bones”.

El nedador de la Federació Andorrana de Natació ha participat en els 100 metres lliures i ha finalitzat la seva sèrie amb un temps de 52,53 segons amb un passi de 24,78. El petit dels Lomero, en acabar la prova, ha manifestat que “les sensacions han estat molt bones, m’he notat molt fort, potser en els últims metres s’ha notat la fatiga i he escurçat la longitud de la meva braçada, tot i que la marca no ha estat la que esperava”.

Per la seva part, el director tècnic de la FAN, Alfonso Maltrana, manifestava que “no és pas la seva millor marca, però l’he vist nedar amb força i bastant bé. Ens ha faltat una mica en les últimes sis braçades. Amb l’arribada de la fatiga muscular, li ha costat mantenir l’eficiència del gest tècnic i ha perdut velocitat. Aquí és on ha estat la diferència”. Ara li queda la prova dels 100 metres papallona, demà passat.

Etiquetes

Comentaris

Trending