Bones sensacions de Gina del Rio tot i quedar lluny els punts

L’esquiadora andorrana, igual que Quim Grioche, ha tancat la seva participació als Mundials júniors d’esquí de fons amb l’esprint

Gina del Rio durant l'esprint dels mundials.
Gina del Rio durant l'esprint dels mundials. FAE

Última cita amb els Campionats del Món júnior d’esquí de fons per a Gina del Rio i Quim Grioche. Avui s’ha disputat l’esprint, on els andorrans han estat 39a Del Rio i 95è Grioche. Tots dos han quedat molt lluny de la zona de punts. L’esquiadora, però, ha tingut bones sensacions i ha confirmat la progressió en la disciplina.

Gina del Rio ha marcat un crono de 2.47,94 en els 1.2km de la cursa esprint de qualificació, per finalitzar 39ª a 10.41 de la campiona, i a un segon i mig de la 30ª posició, que donava accés a les finals. “Com tota la setmana, estem molt contents amb la carrera que ha fet, perquè confirma una mica les bones sensacions que ha tingut”, ha manifestat el tècnic Xabier del Val, que ha destacat la “millora” que ha tingut Del Rio “en la modalitat esprint i en l’últim mes”. “La diferència entre ella i la primera cada cursa d’esprint està més a prop”, hi ha afegit Del Val.

Quim Grioche ha completat la qualificació de l’esprint, també en 1.2km, en 2.39,52, a 25,82 del guanyador final. “No és aquesta la disciplina del Quim, les curses importants eren les dues primeres”, ha manifestat Del Val, que ha apuntat a “l’experiència” que ha de fer millorar el corredor andorrà.

Etiquetes

Comentaris

Trending