Bon paper del pilot de la Federació de Motociclisme Marc Font a les GSeries

Es va proclamar vencedor de la prova dels ICE Gladiators en la segona jornada de competició, disputada novament al circuit del Pas de la Casa

Marc Font, durant la cursa, celebrada en unes dures condicions climàtiques.
Marc Font, durant la cursa, celebrada en unes dures condicions climàtiques. Fotoesport

El pilot belga Guillaume de Ridder va tornar a ser el més ràpid de la categoria de cotxes elèctrics de la segona jornada de les GSeries disputada al circuit del Pas de la Casa. Altres protagonistes han estat Lucas Darmezin en les mànigues de Clio ICe Trophiy i el pilot de la Federació Andorrana de Motociclisme Marc Font en motos (ICE Gladiators). Tambe va brillar el francès Maxime Emery, segon en vehicles de dues rodes i vencedor amb buggis.

Les diferents proves van estar marcades per la climatologia extrema. Al circuit es van fregar els 15 graus negatius i, a banda, hi havia el vent i la neu. Circumstàncies que van dificultat enormement la tasca dels participants.

De Ridder va dominar de forma clara la categoria reina de la competició, amb els vehicles 100% elèctrics. En segon lloc va quedar el seu compatriota Viktor Vranckx que, fins al final, va atacar la primera primer aposició. El podi el va completar el suec Nils Andersson.

A la categoria Clio ICE Trophy van dominar els francresos. Lucas Darmezain va pujar a l’esglaó més del podi relegant a David Bouhet -vencedor a la primera jornada- a la segona plaça. També hi va haver domini gal als Side by Side, amb Maxime Emery liderant la prova. Jose Roger va ser segon.

Per la seva banda, en motos el pilot de l’FMA Marc Font va controlar sense problemes la prova als ICE Gladiators. Això sí, va haver de lluitar fins al final amb l’excampió del món de Moto2 Tito Rabat.

La propera jornada de les GSèries, la G3, tindrà lloc la setmana vinent. El 4 de febrer ja es poden començar a decidir els primers títols.

Etiquetes

Comentaris

Trending