Bon paper dels joves de la FAM a la Grand Course de la Pierre Menta

Oriol Olm, fent parella amb el francès Jeremy Anselmet, ha estat segon en categoria U20, la mateixa plaça de Max Palmitjavila a U18, acompanyat de Jules Raybaud

Comentaris

WhatsApp Image 2022 03 13 at 11.55.26
WhatsApp Image 2022 03 13 at 11.55.26 FAM

Andorra ha tingut representació a la Grand Course de la Pierre Menta d’esquí de muntanya. I, a més, una presència destacada. Oriol Olm, en categoria U20, i Max Palmitjavila, en U18, han quedat segons de les respectives curses. Per la seva banda, David Pérez ha acabat 18è en la prova sènior.

La prova es disputava per parelles i els atletes corredors han pres part al costat de companys francesos. Així, Olm feia equip amb Jeremy Anselmet. Només els ha pogut superar el duet format per Noé Rogier i Anselme Damevin. L’andorrà ha quedat a 16’’46 dels triomfadors.

També bon paper l’assolit per Max Palmitjavila, acompanyat de Jules Raybaud. La prova en categoria U18 ha estat especialment disputada. Tots dos han arribat a 15 centèsimes dels guanyadors, els italians Marcello Scarinzi i Erik Canovi.

El tercer representant andorrà a la Pierre Menta era David Pérez. Fent parella amb Jonas Buchot, ha acabat en divuitena posició,a 1’56’’48 dels vencedors de la carrera.

Etiquetes

Comentaris

Trending