Bon inici de Carola Vila al seu debut als Jocs Olímpics

L’andorrana ha estat 47a en la prova inicial d’esquí de fons femení, on ha sortit amb el dorsal 55 i s’ha mantingut constant tot i les condicions de pista

Carola Vila, amb el dorsal 55, al centre del pelotó.
Carola Vila, amb el dorsal 55, al centre del pelotó.

Carola Vila ha tingut un bon inici en la seva primera participació als Jocs Olímpics a Beijing 2022. L’andorrana ha finalitzat 47a a la prova de l’skiathlon, amb els 7,5 quilòmetres inicials en clàssics i els 7,5 quilòmetres següents en patinador. La fondista sortia amb el dorsal 55 i ha aconseguit mantenir-se constant malgrat les condicions de la pista, que no han jugat al seu favor.

Vila ha finalitzat la prova en la 47a posició amb un temps de 50:28.8, a 6:15.1 de la guanyadora, que ha estat la noruega Johaug Therese (44:13.7). El fred extrem i les condicions de la pista, amb una neu molt seca, han fet que la cursa sigui, en general, molt més dura per totes les participants.

L’entrenador, Joan Erola, ha explicat que l’andorrana ha fet una cursa d’acord amb el seu nivell. “En clàssic ha estat molt bé, però és cert que a skating li ha costat una mica adaptar-se”, ha apuntat. En aquest sentit, Vila s’ha mostrat d’acord que ha tingut una bona sortida, i que a la segona part “he patit una mica més, ha sigut una cursa complicada i llarga”. Malgrat això, i que l’esquiadora esperava haver tingut una millor posició, Erola afirma que “estem contents, ha sigut una cursa correcta”, i l’andorrana es mostra animada per continuar amb la seva participació als Jocs.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending