La 'Bombonera' podrà acollir 1.500 espectadors en el retorn del públic als partits de l'ACB

El Consell Interterritorial de Salut espanyol ha aprovat aquest dimecres un aforament del 30% en els pavellons

Senglin en el partit d'Eurocup contra el Mornar que va suposar la tornada de públic a la 'Bombonera'.
Senglin en el partit d'Eurocup contra el Mornar que va suposar la tornada de públic a la 'Bombonera'. EUROCUP/MARTIN IMATGE

El Consell Interterritorial de Salut espanyol, el ministeri de Sanitat i les autonomies han acordat establir un aforament màxim del 30% en instal·lacions esportives interiors. Això afecta els partits de la Lliga ACB-Endesa on juga el MoraBanc Andorra. La 'Bombonera' té una capacitat de 5.000 espectadors i l'assistència podrà arribar als 1.500.

S'ha aprovat un decàleg amb diverses mesures. Caldrà garantir una distància d'1,5 metres entre persones, no es podrà menjar, serà obligatori l'ús de mascareta, l'accés serà esglaonat i estarà prohibit fumar.

A més, als espais interiors s'haurà de garantir que hi ha una ventilació "adequada i suficient". Amb l'objectiu de limitar al màxim la mobilitat, als pavellons hi haurà preferentment abonats i públic local. L'objectiu és controlar al màxim els desplaçaments de les aficions dels equips que juguin fora de casa.

La Lliga ACB començarà el setembre i el primer partit del MoraBanc serà a la pista del Betis el 18 de setembre a tres quarts de nou. L'estrena a casa serà el divendres 24 de setembre. Les limitacions d'aforament s'aniran revisant en funció de l'evolució de la pandèmia. El públic va poder tornar a la 'Bombonera' el 10 de març passat en el partit de l'Eurocup contra el Mornar Bar.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending