La bicicleta de carretera és la gran novetat de les Setmanes Joves que organitzen els comuns

S'ofereixen un total de 250 places per a joves de 11 a 17 anys que podran efectuar la inscripció a partir del proper dilluns

Les Setmanes Joves s'han presentat aquest dimecres a Ordino en una roda de premsa.
Les Setmanes Joves s'han presentat aquest dimecres a Ordino en una roda de premsa. COMÚ D'ORDINO

La bicicleta de carretera és la novetat de les Setmanes Joves 2023 que organitzen els comuns els mesos de juliol i agost. Així ho han anunciat el conseller d’Educació, Joventut i Esports del de la Massana, Kevin Poulet, la cap d’Esports del d’Ordino, Judit Villaró, i el conseller ordinenc, Jordi Serracanta, aquest dimecres durant la presentació d’aquests campus esportius dirigits a joves d’entre 11 i 17 anys. S'ofereixen 250 places.

La vela i la bicicleta de descens (BTT) són dos dels més sol·licitats, segons l’estadística, tal com ha explicat Judit Villaró. L’oferta diversa es completa amb campus de vòlei platja, skate, esports d’aventura, la volta a Andorra a peu i l’escalada.

Els interessats trobaran la informació a les pàgines webs dels comuns i podran fer les inscripcions, que s'obren dilluns, als Punts Joves i als centres esportius. Fa més de2 0 anys que s’organitzen les Setmanes Joves, tot i que el format actual celebra enguany la 14a edició.

Etiquetes

Comentaris

Trending